Blog

Rýchle, jednoduché a vynikajúce kukuričné cestoviny

Rýchle, jednoduché a vynikajúce kukuričné cestoviny

 300 g kukuričné alebo ryžové cestoviny

olej

1 cibuľa

4 PL lahôdkové droždie

1 cuketa nastrúhaná

1ČL vege rajčátka

1ČL vegoš

1 rastlinná smotana

1 údené tofu

tamari

čerstvá bazalka, rukola, semienka(sezam, tekvicové, slnečnicové, konopné, 

Na oleji si speníme osolenú cibuľku, pridáme cuketu, nastrúhané tofu, popražíme, keď je mäkká prisypeme vegoš a rajčátka a zalejeme smotanou. Uvedieme do varu a odstavíme. Pridáme lahôdkové droždie a dochutíme tamari. Zmiešame s uvarenými cestovinami a ozdobíme semienkami a bazalkou, rukolou.

Dobrú chuť!