Blog

Šampiňóny na smotane so strúhaným tempehom

Šampiňóny na smotane so strúhaným tempehom

pre 4-5 osôb

čas prípravy 20min.


1 cibuľa

olej

1/2 kari

1/2 červená mletá paprika

1 strúhaný tempeh

2 strúčiky cesnak

2PL horčice

tamari alebo soľ

 rastlinná smotana - ja som dala mandľovú

príloha ryžové cestoviny

Na mierne posolenom oleji si speníme cibuľku, pridáme šampiňóny, opražíme, doložíme nastrúhaný tempeh a okoreníme, pretlačíme cesnak, pridáme horčicu. Podlejeme vodou a chvíľu povaríme. Nakoniec zjemníme smotanou a dochotíme tamari.

Nezabudnite na pickles, kvalitné prírodné probiotiká, no a porciu dozdobiť i semienkami. 

Prajem dobrú chuť!