Cuketovo hríbový paprikáš s tofu na smotane

Potrebujeme
- olej
- jednu cibuľu
- jedno lahôdkové tofu
- hrsť sezónnych hríbov alebo hnedých šampiňónov
- jednu cuketu
- cestoviny alebo inú obilninu
- korenie hubár a cestoviny od maminky dávidkovo korenie
- jednu rastlinnú smotanu
- soľ
- šťavu z citróna na dochutenie.
Na panvicu si dáme olej, na malé kocky nakrájané tofu, ktoré opražíme do chrumkava. Keď je tofu chrumkavé, pridáme k nemu na rezance nakrájanú cukinu a šampiňóny alebo huby. Popražíme, pridáme korenie cestoviny od maminky alebo hubár a ešte opražíme. Potom zalejeme smotanou, ochutíme soľou a citrónovou šťavou. Podávame s cestovinou alebo obilninou a zeleninovou oblohou podľa sezóny. Surová zelenina nás v teplých dňoch ochladí a osvieži ako rukola, uhorkový šalát a podobne.
Dobrú chuť!