Blog

Špaldové kernotto s opraženou kyslou kapustou, údeným tofu a fazuľou.

Špaldové kernotto s opraženou kyslou kapustou, údeným tofu a fazuľou.

1 hrnček kernotta(bohatý na vit. sk. B)

1/5 hrnček vody

morská riasa wakame(reguluje krvný tlak a chráni pred srdcovo cievnymi chorobami)

soľ
Suroviny zmiešame a varíme do mäkka.(kernotto je vďačné na rýchle varenie )



Na oleji si speníme a opražíme údený tempeh, pridáme 1 nakrájanú cibuľku, orestujeme, doložíme kvasenú kapustu(prírodné probiotikum) a s nou i lyžicu kukuričného sladu. Pražime do mäkka.na koniec pridáme uvarenú fazuľu(prírodné antidepresívum), pri menštruačných problémoch a problémoch s obličkami si uvarte určite fazuľu azuki. Hotovú zmes zmiešame s uvareným kernottom. Možete použiť i jačmenné krúpky(zdroj vlákniny, železa vápnika), alebo pohánku(bohatá na vlákninu a kremík), sú tiež veľmi chutné.  Dobrú chuť!