Prémiový džem z jahôd vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel. Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť.
Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.
Jahodový džem TOP BIO 210g Agritur
- Výrobca: Cooperativa Agritur
- Kód produktu: TBIOFRA
- Dostupnosť: Skladom
-
4.50€