• Hraška na zahusťovanie

Využitie:

  • Zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou.
  • Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom.
  • Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy.
  • Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra.

Hraška je česká rodinná firma s mnohoročnými skúsenosťami zameraná na výrobu bielkovinových koncentrátov rastlinného pôvodu, obaľovacích a chutiacich zmesí. Firma nepoužíva syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autorkou produktovej rady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, ktorá vytvárala stravovacie normy materskej školy a organizuje kurzy varenia.

Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Zahustíte s ňou polievky, omáčky, šťavy a ďalšie pokrmy. Môže slúžiť aj ako spojivo v cestách namiesto vajec

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1379 kJ/326 kcal                

Tuk 3,8g                                          

z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g  

Sacharidy 53,9g                                 

z toho cukry  1,8g                        

Vláknina 9,4g

Bílkoviny  16,6g                                    

Sůl  2,5g

Draslík 1390 mg

Hořčík 66,1mg

Železo 3,6mg

Zinek 2,9mg                                        


Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Hraška na zahusťovanie

  • 2.50€

  • Cena vo vernostných bodoch: 1

Dostupné možnosti