• Ryžový slad BIO La Finestra - 900 g
Ryžový slad sa vyrába fermentáciou ryžových zŕn a sladového jačmeňa, čím sa štiepi ryžový škrob na maltózu. Výsledná tekutina sa zahrieva na hustý sirup, ktorý je 2x sladší ako biely cukor a je zložený až z 50% zložitých polysacharidov. Glykemický index má hodnotu len 25 a oproti iným sladidlám má menší podiel jednoduchých cukrov rýchlo prechádzajúcich do krvi, preto nespôsobuje náhle zvýšenie cukru v krvi. Ryžový slad je zdrojom dlhodobej energie a vynikajúcou náhradou za biely cukor. Môžete ho použiť na sladenie koláčov, pudingov, kaše, či čaju. Zloženie voda, ryža* (28%), sladový jačmeň**z biologického poľnohospodárstva Alergény môže obsahovať stopy sóje a sezamu.

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Ryžový slad BIO La Finestra - 900 g

  • 7.20€