• Špaldové Kernotto BIO

Špaldové kernotto – veľké špaldové bio krúpy.

Kernotto vzniká lúpaním a brúsením špaldy. Táto úprava umožňuje rýchlejšie varenie bez potreby namáčania zrna.

Kernotto je vhodné do polievok, fašírok, do mäsových a zeleninových zmesí alebo ako príloha.

PRÍPRAVA

Kernotto prepláchnite pod tečúcou vodou, vložte do hrnca, zalejte studenou vodou, osoľte, pridajte kvapku oleja a varte pod pokrievkou bez miešania. 20-30 minút varte pre chrumkavé zrno, 50 minút pre mäkké zrno (vhodné do nátierok).

ZLOŽENIE

Špaldové krúpy bio.

NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G

energia 1 473 kJ/352 kcal
tuky 2 g 
sacharidy 88 g 
bielkoviny 16 g

KRAJINA PÔVODU

Česká republika

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Špaldové Kernotto BIO

  • 1.00€

  • Cena vo vernostných bodoch: 1

Dostupné možnosti