•  Yamato Shoyu
  • prvýkrát sa omáčka dostala do Európy s holandskými obchodníkmi z Nagasaki v 16. storočí
  • ozimný jačmeň so sójou bez GMO, morskou soľou a koji sa nafermentujú a následne sa varia
  • zmes sa dá do cedrových sudov, kde fermentuje 18 mesiacov alebo aspoň dve letá
  • omáčka je následne cedená cez plátno a plnená do fliaš
  •  
    ZLOŽENIE

    sójové bôby, pšenica, morská soľ, koji
      
     
    POUŽITIE

    na zeleninu, mäso, do japonských polievok a suši
     
    uchovávajte v chlade a tme 
     
    Pôvod: JAPONSKO
     

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Yamato Shoyu

  • Výrobca: sunfood
  • Kód produktu: och4
  • Dostupnosť: Skladom
  • 3.90€

  • Cena vo vernostných bodoch: 1

Dostupné možnosti