• Tamari

    Popis: za pomoci fermentačnej kultúry - mikroorganizmov Aspergillus oryzae zreje dlhú dobu v drevených kadiach. Má ešte vydatnejšiu chuť než omáčka Shoyu. Tamari sa používa pri príprave zeleniny, polievok, šalátov a tradičných japonských pokrmov.

    Vzniká z kvalitných, geneticky neupravovaných sójových bôbov niekoľkomesačným kvasením v drevených kadiach. Obsahuje prospešné mikroorganizmy a dôležité aminokyseliny. Výborne podporuje trávenie, neutralizuje extrémne prekyslený organizmus, je vhodným dochucovadlom pre celiatikov. Hodí sa na ochutenie strukovín, zeleniny, pri výrobe sushi, výborne ochutí oriešky, semienka, pukance

    Zloženie: voda, sójové bôby, mor. soľ, koji

    Alergény: sója

    Nutričné hodnoty na 100g výrobku:  energ. hodnota 260kJ/65 kcal, tuky 0,11g, sacharidy 5,1g, bielkoviny 11,8g, vláknina 0,75g, voda 80g

    Krajina pôvodu: Japonsko

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Tamari

  • Výrobca: sunfood
  • Kód produktu: och2
  • Dostupnosť: Skladom
  • 4.50€

  • Cena vo vernostných bodoch: 1

Dostupné možnosti